Monitor 2

El. pošta Štampa PDF

Dorađen je i model sa slušalicom

Opširnije...

Livačko jezgro

El. pošta Štampa PDF

3D skenirali smo livačko jezgro. Taj fajl je posle naše male dorade dat konstruktorima alata koji su 3D izmodelovali jezgro i potom napravili 3D projekat alata za presovanje livačkog peska. Zatim je bilo lako na CNC glodalici napraviti čerlični alat. Ovim postupkom 3D skeniranja veoma je skraćen vremenski period za izradu jezgra. Ovakav način rada do 10 puta ubrzava proces proizvodnje!

Opširnije...

Monitor

El. pošta Štampa PDF

Za firmu "Beoview" Intercom d.o.o. koja se bavi proizvodnjom monitora printali smo sastavne delove kućišta novog proizvoda da bi bili sigurni da je njihov dizajn studio dobro uradio 3D model tj. da se svi delovi uklapaju,da bi bez rizika od greške projektanata pristupili izradi alata za proizvodnju delova monitora.

Opširnije...

Hromiranje lopte 3D printa

El. pošta Štampa PDF

Lopta je napravljena iz čiste naše radoznalosti. Da li možemo da primenimo na materijalu u kome štampamo(celulozni prah) elektrohemijski proces? Loptu smo odstampali i naknadnim specijalnim procesom smo je hromirali. Tako smo pokazali da mozemo da primenimo vrlo uspešno nanosenje pojedinih vrsta metala na nase 3D printove ( bakar, hrom, nikl, zlato, srebro itd).

Opširnije...

Stelt F117A

El. pošta Štampa PDF

Ovaj 3D model Stelta napravili smo iz Z corpovog reklamnog fajla. Iz ovog primera vidimo koliko je široka lepeza primene 3D rapid prototyping tehnologije. Moguće je praviti prototipove svih vrsta oružja koji služe i u reklamne svrhe za što uspešniju prodaju istih ili kao izuzetno atraktivni pokloni određenim ličnostima.

Opširnije...